Informatie

Inktset informatie

Een introductieset (4 kl.),
bestaat uit 50 ml zwart en 3 x 25 ml kleur.

Een startset (4 kleuren), bestaat uit 100ml zwart en 3 x 50ml kleur.

Een introductieset (5 kl.),
bestaat uit 50 ml zwart, 1 x 25 ml foto zwart en 3 x 25 ml kleur.

Een startset (5 kleuren), bestaat uit 100 ml zwart, 1 x 50 ml foto zwart en 3 x 50 ml kleur.

Een fotoset (6 kleuren), bestaat uit 6 x 25ml of 6 x 50ml inkt.

Een prof. set small
bestaat uit 250 ml zwarte inkt, en resp. 3 of 4x125 ml. kleuren inkt.

Een prof. set small foto-inkt bestaat uit 6 x 100 ml. inkt.

Leveringsvoorwaarden Refill Ink - Inkexpress 


Prijzen zijn inclusief BTW (21%) en vermeld in Euro's. 

Bestelling 
Uw bestelling wordt automatisch bevestigd, inclusief de door U gekozen betaalmethode. Mocht u binnen 24 uur geen bevestiging van ons hebben ontvangen, dan is er waarschijnlijk een fout opgetreden. U kunt dan nogmaals bestellen of telefonisch contact met de helpdesk opnemen (010-2819948). 

Betaling 
Er kan op verschillende manieren worden betaald: bij vooruitbetaling, aan de postbode, per creditcard of via iDEAL. Op de factuur is altijd de wijze van betaling vermeld. 

Prijzen zijn exclusief verzendkosten: de verzendkosten zijn standaard € 7,35. Bij bestellingen waarvan het bestelbedrag beneden € 16,15 blijft zijn de verzendkosten € 3,90. Voor verzending buiten Nederland maar nog wel binnen Europa wordt € 4,50 extra gerekend. Verzendkosten buiten Europa op aanvraag. 

Verzending onder rembours 
U betaalt aan de postbode. De verzendkosten bedragen dan € 11,85. Alleen mogelijk in Nederland. 

Betaling via creditcard 
Betalingen via Uw creditcard en/of iDEAL vinden plaats op een beveiligde site. 

Afkoelingsperiode 
Na ontvangst van het door u bestelde product heeft u een "afkoelingsperiode" van 14 dagen om het product terug te sturen, zonder opgaaf van redenen. De inkt dient ongebruikt te zijn en de kosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. Al betaalde bestellingen worden dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. 

Levertijd 
De levertijd van het door u bestelde product bedraagt (binnen Nederland) maximaal 3 werkdagen, na ontvangst van uw betaling. Is de levertijd langer, dan zullen wij u dat z.s.m. laten weten via e-mail. U heeft dan het recht de bestelling te annuleren. 

Garantie 
Indien na aankoop van een product blijkt dat het product niet aan de eisen voldoet, niet compleet is of andere tekortkomingen heeft, heeft u het recht om het product te retourneren, zulks onder opgave van redenen. U heeft hiervoor twee maanden de tijd. Het retourneren komt dan voor onze rekening. Indien u al betaald heeft, vindt terugbetaling z.s.m. plaats, doch uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van de klacht en ontvangst van uw geretourneerd product. Indien mogelijk zenden wij u een vervangend product en vindt geen terugbetaling plaats. 

Klachten 
Indien u klachten en/of vragen heeft, kunt u mailen ( refillink@refillink.nl ) of bellen (010-2819948) om uw klacht en/of vraag kenbaar te maken. We kunnen dan samen voor een oplossing zorgen. 

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 7 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 7 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten. 

Een klacht over een product, dienst of de service van de ondernemer kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier van de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. 

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling (zie voor de procedure hiervan de Algemene Voorwaarden, Artkel 15). 

Privacy 
Uw privacy is bij ons voor 100% gewaarborgd. Uw gegevens worden niet op deze site opgeslagen, ze zijn daardoor niet door derden te achterhalen, worden nooit aan niet direct betrokkenen verstrekt en zullen alleen door ons gebruikt worden om uw bestelling zo snel en correct mogelijk te behandelen.